Λογότυπα

Σχεδιασμός Λογοτύπου - Εταιρικής Ταυτότητας

Το πρώτο και κύριο μέλημά μας όταν ξεκινάμε ένα brand ή μια καινούρια εταιρεία είναι να σχεδιάσουμε την ταυτότητα της επιχείρησης που θα την διαχωρίσει από τους ανταγωνιστές της. 

Το βασικότερο κομμάτι αυτής της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο. Λογότυπο είναι ένα σύμβολο ή σήμα ή πολλές φορές και μόνο ένα όνομα χωρίς άλλο εικονικό στοιχείο, που έχει ως σκοπό να "πει" το τί είναι η επιχείρηση με μια μόνο ματιά. Βασικός στόχος είναι να προσεγγίσουμε το αγοραστικό target group της εκάστοτε επιχείρησης τόσο σε συνειδητό όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο. Για να το επιτύχουμε αυτό κάνουμε πάντα εκτενή έρευνα αγοράς και ψυχολογική έρευνα για τα σχήματα και χρώματα που είναι πιο φιλικά και αρεστά στο αγοραστικό κοινό που στοχεύετε. 

Επιπλέον το ανθρώπινο μάτι είναι σχεδιασμένο να διαβάζει πρώτα σχήματα, μετά χρώματα και τέλος γράμματα. Έρευνες έχουν δείξει ότι το λογότυπο είναι πιο εύκολο να το θυμάται ο καταναλωτής ακόμα και από την επωνυμία σας. Γι αυτό είναι τόσο σημαντικό στοιχείο της εταιρείας σας. 

Κόστος

Τα κοστολόγια για τον σχεδιασμό λογοτύπου και την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας διαφοροποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού αλλά σε γενικές γραμμές οι τιμές κυμαίνονται στα 250 € περίπου + ΦΠΑ.

Επικοινωνία: Γρ. Λαμπράκη 136 Κορυδαλλός  |  Τ.Κ. 181 21  |  Τ: 210 5697311-12  |  F: 210 5697312 | E: info@mma.gr

face

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 8.00 π.μ. - 19.00 μ.μ.