Δημιουργικό

Δημιουργικό

Θέλετε μια απλή προσαρμογή, κάτι γρήγορο για να κάνετε την δουλειά σας; Τότε ΜΗΝ μας χρησιμοποιήσετε! Έχουμε σαν βασική αρχή να πληρωνόμαστε για τις πραγματικές ανάγκες σας! Το να σας χρεώσουμε για κάτι που μπορεί να φτιάξει εύκολα ο κάθε ένας, είναι δεν είναι γραφίστας, ξέρει δε ξέρει την δουλειά του, είναι κάτι που απλά δεν αναλαμβάνουμε! 

Όταν αναλαμβάνουμε το δημιουργικό, είτε μιλάμε για μια απλή εφαρμογή της εταιρείας σας όπως μια κάρτα ή για ολόκληρη την εταιρική σας ταυτότητα ή το brand name ενός προϊόντος σας, δεν κάνουμε προχειροδουλειές! Μας ενδιαφέρει η λεπτομέρεια και πάνω από όλα δε μας ενδιαφέρει καθόλου το τι σας αρέσει αλλά το τι θα πουλήσει! Ξέρουμε ότι ακούγεται περίεργο αλλά αυτή την παρακινδυνευμένη δήλωση δε θα χρειαστεί να την διαπιστώσετε μιας και όλοι μας οι πελάτες ανεξαιρέτως έμειναν παραπάνω από ικανοποιημένοι στα 29 πλέον χρόνια λειτουργίας μας! 

Το δημιουργικό προφανώς ποικίλει σαν κοστολόγιο ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εργασίας αλλά για να έχετε μια γενική ιδέα συνήθως κοστίζει από 15-35 € / όψη για κάρτες, από 25-45 € / όψη για φυλλάδια κλπ. Γενικά δε μπορούμε να προκοστολογίσουμε οτιδήποτε δεν έχουμε υλικό για να "πιαστούμε"! Παρόλα αυτά σε μας θα βρείτε την ποιότητα δημιουργικού μιας διαφημιστικής στις τιμές ενός τυπογραφείου! 

Επικοινωνία: Γρ. Λαμπράκη 136 Κορυδαλλός  |  Τ.Κ. 181 21  |  Τ: 210 5697311-12  |  F: 210 5697312 | E: info@mma.gr

face

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 8.00 π.μ. - 19.00 μ.μ.