Αυτοκόλλητα Βινυλίου

Αυτοκόλλητα βινυλίου είναι ουσιαστικά τα αυτοκόλλητα γράμματα ή σχέδια τα οποία κόβονται στο μηχάνημα και μετά την τοποθέτηση μένει μόνο το θέμα πάνω στην επιφάνεια.

Είναι η καλύτερη λύση για να βάλετε κάποιο τιμοκατάλογο ή προσφορά στη βιτρίνα σας χωρίς να κρύψετε  μέρος των προϊόντων σας. Επίσης έχουμε πολλές εφαρμογές αυτοκολλήτων βινυλίου και για αμάξια και για μηχανές, τα οποία σχέδια ή και γράμματα μπορούν να διακοσμήσουν ή ακόμη και να καλύψουν τυχόν γρατζουνιές. Όπως και σε όλα τα προϊόντα μας η αρχή μας "η καλύτερη ποιότητα στην βέλτιστη τιμή" ισχύει και εδώ! Όλα τα αυτοκόλλητα μας έχουν διάρκεια ζωής 5 με 10 χρόνια, που σημαίνει ότι από την στιγμή που θα τα τοποθετήσετε θα μας ξεχάσετε για πολύ πολύ καιρό! Επιπροσθέτως μπορούμε να αναλάβουμε και την εφαρμογή τους (μόνο όμως για αυτοκόλλητα που δημιουργούμε εμείς).

Δυστυχώς στα αυτοκόλλητα βινυλίου είναι πολύ δύσκολο να προκοστολογίσουμε μια δουλειά αλλά μπορείτε φυσικά να μας στείλετε το αρχείο που θέλετε να φτιάξετε ή να έρθετε από εδώ να δούμε τι χρειάζεστε και να τα παραλλάβετε και αμέσως!

Επικοινωνία: Γρ. Λαμπράκη 136 Κορυδαλλός  |  Τ.Κ. 181 21  |  Τ: 210 5697311-12  |  F: 210 5697312 | E: info@mma.gr

face

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 8.00 π.μ. - 19.00 μ.μ.