Διευκρινίσεις Ιστοσελίδων

Στατικές Ιστοσελίδες

Ο όρος "στατικός" δεν έχει καμία σχέση με το εικαστικό που θα υπάρχει στην σελίδα παρά μόνο για το λειτουργικό κομμάτι. Στις στατικές σελίδες σε αντίθεση με τις δυναμικές αναλαμβάνουμε εμείς το να φτιάξουμε όλα τα άρθρα, φωτογραφίες και αρχεία που θέλετε να υπάρχουν στην σελίδα σας. Η λύση αυτή είναι η καλύτερη για εταιρίες που θέλουν να έχουν μια δυναμική παρουσίαση αλλά έχουν περιορισμένο αριθμό αρχείων.

 

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Δυναμική ιστοσελίδα θεωρείται κάθε ιστοσελίδα στην οποία μπορεί ο πελάτης να κάνει μόνος του όποια αλλαγή επιθυμεί. Κατά τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας δημιουργούμε τον κάναβο - λειτουργικό σύστημα στο οποίο μπορείτε να προσθέτετε και να αφαιρείτε αρχεία, φωτογραφίες και κείμενα όποτε εσείς επιθυμείτε, και σας φτιάχνουμε εμείς 5 σελίδες ώστε να τις έχετε ως οδηγό για κάθε επόμενη σελίδα που θέλετε να προσθέσετε. Το λειτουργικό που χρησιμοποιούμε έχει πανομοιότυπο Interface με το word για να είναι πίο οικίο στον χρήστη. Επιπροσθέτως σας κάνουμε και διδασκαλία 2 ωρών ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την σελίδα σας!

 

Συντήρηση και επίβλεψη ιστοσελίδων

Στην τιμή που προσφέρουμε το hosting συμπεριλαμβάνουμε και το κόστος συντήρησης του λειτουργικού της ιστοσελίδας σας. Αναβαθμίσεις, προβλήματα ασφάλειας, διορθώσεις από τυχόν επιθέσεις από hackers κλπ συμπεριλαμβάνονται την τιμή και το κόστος της υπηρεσίας είναι στα 95 € + ΦΠΑ μαζί με το hosting της σελίδας σας. Σε περίπτωση που το hosting επιλέξετε να το διαθέσετε σε κάποια άλλη εταιρία, οποιαδήποτε πρόβλημα που μπορεί να συναντήσετε μετά κοστολογείται ανα περίπτωση με χρέωση 30 € / εργατοώρα με ελάχιστη χρέωση μιας ώρας. Επιπροσθέτως μετά την παράδοση της σελίδας σας η δημιουργία ή η διόρθωση των σελίδων σας, όπως επίσης και η επαναδημιουργία σελίδων που οφείλετε σε αστοχία υλικού που μας έχετε δώσει, το κόστος για την διόρθωση / επαναδημιουργία ανέρχεται στα 30 € / εργατοώρα με ελάχιστη χρέωση 50 €.  

Επικοινωνία: Γρ. Λαμπράκη 136 Κορυδαλλός  |  Τ.Κ. 181 21  |  Τ: 210 5697311-12  |  F: 210 5697312 | E: info@mma.gr

face

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 8.00 π.μ. - 19.00 μ.μ.